fbpx
Amsterdam, The Netherlands
KVK: 71692320
info@a-town.agency

Promotiemateriaal voor Amstel Bar Experts

AmstelBarExperts | A-Town Agency

De zomerperiode brengt altijd verrassingen met zich mee, wat je vaak zult zien doorschemeren in het gedrag van ondernemingen. Zo is summer sale niet meer een fenomeen wat alleen in de fashion industrie voorkomt en kunnen overvolle terrassen toch nog een lage omzet draaien als iedereen enkel drankjes besteld.

Amstel Bar Experts is een Horeca Consultancy & Caretaker gericht op cocktails. Zo kun je een cocktailworkshop bij ze boeken maar ook cocktailcatering op locatie laten verzorgen door Amstel Bar Experts.

Deze zomer besloten de cocktail guru’s dat het tijd was voor speciale aanbiedingen, en dus hebben wij ze voorzien van nieuwe brochures, vouchers en kortingspassen en een content plan voor Social Media.
Onderstaand enkele voorbeelden.

Amstel Bar Experts giftvouchers by A-Town Agency
Amstel Bar Experts giftvouchers

Amstel Bar Experts - Summershakes Feature Mitramagazine
Amstel Bar Experts in Mitra Magazine

Amstel Bar Experts Cocktail Menu
Amstel Bar Experts Cocktailmenu

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *